Η ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας χημικές τουαλέτες για πρόσφυγες στα μέρη όπου κατασκηνώνουν οι πρόσφυγες.

Η ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, τοποθέτησε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, μεταφερόμενες ντουζιέρες στους καταυλισμούς για τους πρόσφυγες. Επίσης τοποθετήθηκαν μεταφερόμενες ντουζιέρες για τις ανάγκες των προσφύγων στα νησιά Λέρος, Κώς, Σύμη, Καλύμνος.

Χημικές τουαλέτες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Μαρκόπουλο.

 Από τη ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ

θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους μας τους πελάτες


Καλά Χριστούγεννα, Καλές γιορτές,
με Υγεία και κάθε Ευτυχία..!

Η εταιρεία ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, και αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρει τις υπηρεσίες παροχής χημικών τουαλετών σε διάφορα σημεία σε όλη την Αθήνα, στις λαϊκές αγορές, σε τοπικούς πωλητές χριστουγεννιάτικων δένδρων και σε διάφορες εκδηλώσεις. Η προμήθεια και η συντήρηση των τουαλετών γίνεται σε καθημερινή βάση από την εταιρεία μας.

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στολίσθηκε σήμερα στα γραφεία μας, Γούναρη 121, στην Άνω Γλυφάδα.

Η ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ τοποθέτησε 500 χημικές τουαλέτες για την εκδήλωση στο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη Κυριακή 8 Οκτώβριο 2015.

Χημικές τουαλέτες για υποστήριξη εκδηλώσεων στο Ζάππειο για τον κλασικό Μαραθώνιο.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της παραλίας, τοποθέτησε χημικές τουαλέτες της Ευροπράϊς Περιβαλλοντικής για ΑΜΕΑ, ανδρών και γυναικών.

Οι μεταφερόμενες τουαλέτες και ντουζιέρες της ΕΥΡΟΠΡΑΪΣ χρησιμοποιήθηκαν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στους καταυλισμούς των μεταναστών στα νησιά Κω, Σύμη, Λέρο και Κάλυμνο.