Οι χημικές τουαλέτες "WE ’ll CARE IT" είναι σχεδιασμένες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι κατασκευασμένες για να καλύψουν τις ιδιαιτερότητες ατόμων με ειδικές κινητικές ανάγκες ή έχουν πρόβλημα με την όραση. Είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σύστασης νομικού πλαισίου ΑDΑ (Αμερικανική Νομοθεσία για άτομα με ειδικές ανάγκες) και καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες ανάγκες. Διαθέτουν μπάρες περιμετρικά του χώρου που βοηθούν τη στήριξη των ατόμων για καλύτερη κίνηση. Οι λεκάνες είναι τοποθετημένες πιο μπροστά και πιο χαμηλά από την δεξαμενή για ευκολία στη χρήση. Η στήριξή τους σε αμμώδες έδαφος διασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα της κατασκευής, αποκλείοντας τη πιθανότητα ανατροπής τους (από ισχυρούς ανέμους ή οποιαδήποτε άλλη αιτία).

Έχουν εργονομική διαρρύθμιση και διαστάσεις που επιτρέπουν την άνετη κίνηση ατόμου με αναπηρικό αμαξίδιο και του συνοδού του. Ο χώρος επαρκεί ώστε το αμαξίδιο να μπορεί οπωσδήποτε να πραγματοποιεί πλήρη περιστροφή (360 μοίρες). Το ύψος τους (εσωτερικά της κατασκευής) είναι τουλάχιστον 2,20 m. Ο θάλαμος είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής αντοχής σε αντίξοες συνθήκες (θαλάσσιο περιβάλλον, ηλιακή ακτινοβολία κλπ). Τα εσωτερικά τοιχώματα και το δάπεδο είναι λεία, με μη πορώδη επιφάνεια ώστε να αποτρέπεται η συσσώρευση μικροβίων και να διευκολύνεται ο σωστός καθαρισμός τους. Το δάπεδο της τουαλέτας είναι αντιολισθητικό. Η πόρτα του θαλάμου φέρει ειδικούς μεντεσέδες για ρυθμιζόμενη ταχύτητα κλεισίματος, ενώ εσωτερικά ασφαλίζεται με εύχρηστο μηχανισμό (περιστροφική χειροκίνητη κλειδαριά, σύρτη κλπ.) ο οποίος μπορεί να ξεκλειδώνει και εξωτερικά σε περίπτωση ανάγκης.

Η καμπίνα της τουαλέτας έχει παράθυρο ώστε να εξασφαλίζεται επαρκώς ο φωτισμός και ο εξαερισμός της. Τα μεταλλικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται (μεντεσέδες, κοχλίες/περικόχλια, πόμολα κλπ) είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτα υλικά εξαιρετικής αντοχής στη θαλάσσια διάβρωση (ανοξείδωτος χάλυβας, κράματα αλουμινίου κλπ). Ο θάλαμος φέρει εξωτερικά ευδιάκριτη σήμανση (επιγραφή και σχήμα) για χρήση από ΑΜΕΑ.

Ο εξοπλισμός της τουαλέτας περιλαμβάνει τα εξής:

  1. νιπτήρα
  2. συσκευή απολύμανσης χεριών
  3. θήκη τοποθέτησης χαρτιού για στέγνωμα χεριών
  4. θήκη για το χαρτί υγείας
  5. καλαθάκι για χαρτιά και απορρίμματα
  6. εσωτερικό φωτισμό

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Πλάτος: 2,35 m
Μήκος: 2,16 m
Ύψος: 2,35 m
Βάρος: 179 κιλά

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com