Η ΕΥΡΟΠΡΑΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1999, από τα μέλη της οικογένειας ΒΑΝΑ. Συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία, η εταιρεία αναπτύχθηκε σταδιακά σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με πεδίο δράσης την ενοικίαση και τη πώληση χημικών τουαλετών στην Ελλάδα. Η εταιρεία προωθεί και παρέχει χημικές τουαλέτες στη κατασκευαστική βιομηχανία, σε ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες για κοινωνικές εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές, αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Σε συνεργασία με Δήμους, τοποθετούνται φορητές χημικές τουαλέτες σε πλατείες και παραλίες σε πολλές πόλεις και νησιά. Οι χημικές τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες - ΑΜΕΑ, οι κινητές ντουζιέρες και οι φορητοί νιπτήρες και σταθμοί πλυσίματος χεριών, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Οι χημικές μας τουαλέτες χρησιμοποιήθηκαν από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες σε επιμέρους έργα, αλλά και σε μεγάλες κατασκευές, όπως είναι το Αττικό Μετρό και το Ολυμπιακό Στάδιο.
Εκτος απο την ενοικίαση και πώληση  χημικών τουαλετών η εταιρεία έχει επίσης μια μεγάλη κατηγορία από χημικά προϊόντα καθαρισμού και αρωματικές ταμπλέτες και υγρά για τις κινητές τουαλέτες, που μπορούν να αγοράσουν απευθείας οι  πελάτες μας.

Η πολιτική μας είναι πάντα η στενή και επαγγελματική σχέση με τους πελάτες μας καθώς και η ύπαρξη συνεχούς, πλήρους και σωστής καθοδήγησης για την εύρεση του κατάλληλου προϊόντος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.